Om katrinec

katrinec er din personlige tekstforfatter, som skriver målrettede tekster og tager sig af din markedskommunikation, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til.

Hvem er jeg?

Jeg er Katrine Høyer Christensen.
Privat er jeg en kaffedrikkende drenge- og kattemor med hang til bland-selv-slik. Jeg elsker at synge i badet og er altid klar til at dyste i en gang Just Dance. Professionelt er jeg cand.mag. i sprog og internationale studier Jeg har mere end 15 års erfaring som kommunikationskonsulent og har efterhånden haft fingrene i de fleste kommunikationsprodukter. Uanset hvad jeg har arbejdet med, så er jeg dog altid vendt tilbage til at skrive.
I 2017-2019 læste jeg Skrivekunst på SDU for at få papir på mine kompetencer. Siden da har jeg skrevet både for andre og mig selv.

Målrettede tekster, som er nemme at fostå

Min målsætning er altid at skrive målrettede kvalitetstekster, som er nemme at forstå.
Jeg skriver alt fra salgstekster, artikler til nyhedsbreve, blogindlæg, produkttekster m.m. Jeg er bedst på dansk, men skriver lejlighedsvist på engelsk og oversætter gerne fra fransk og engelsk til dansk.

Hos mig får du viden og erfaring bag ordene, en personlig og nærværende kundeservice og mange års erfaring med at skrive målrettede tekster, der får folk til at handle.  

Online markedsføring på dine præmisser

Der findes nærmest uanede muligheder, når man går online. Mange af dem endda gratis og kræver kun din tid og en gang knofedt. 

Husk dog, at den online markedsføring skal ske på dine præmisser. Du har hverken tid eller ressourcer til at være overalt – og det behøver du faktisk heller ikke. 

Jeg hjælper virksomheder med at få overblik og skabe struktur på dine online markedsføringsaktiviteter og sammen lægger vi en plan, som er skræddersyet til dig, dine kompetencer, tid og økonomi.

Ring eller skriv til mig i dag

Dette website elsker cookies og ved at klikke på Accepter cookies godkender du sidens brug af disse.  Læs mere