Hvem er jeg?

Dette websted er ejet og drevet af:

KatrineC
Katrine Høyer Christensen
Enghavevej 30                 
9500 Hobro
CVR. nr. 29893896

Min webstedsadresse er: https://www.katrinec.dk

Introduktion

Når du besøger Katrinec.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indhold og til øge værdien af websitets annoncering. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies. Nedenfor kan du se, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvad er cookies?

Katrinec anvender cookies, som er små tekstfiler, som gemmes på din computer, mobil eller lignende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Sådan bruger Katrinec.dk cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så jeg løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx om du tidligere har besøgt siden og om du er logget ind.

Sådan sletter du cookies

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Se her, hvordan du sletter cookies eller andre browserdata

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjepart, der i varierende omfang omfatter:

Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Kommentarer til blogindlæg

Hvis du skriver en kommentar på webstedet, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Dette for, at du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, næste gang du skriver en kommentar.

Hvis du besøger min loginside, opretter webstedet en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlige data og slettes, når du lukker din browser.

Når du logger ind, opsættes der en række cookies, som gemmer din login-information og dit valg af skærmvisning. Login-cookies holder i 2 dage, og skærmvalg-cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i 2 uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login-cookierne forsvinde.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du besøger Katrinec.dk, indsamles og behandles en række sådanne informationer.
Det er typisk følgende oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med køb.

Sikkerhed

Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Opbevaring af dine data

Dine oplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.m. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
En række tredjeparter benyttes herudover til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på Katrinec’s vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysningerne en tilstrækkelig beskyttelse.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data, der ligger om dig. Du kan også bede om, at alle personlige data bliver slettet. Dette indbefatter dog ikke data, som Katrinec er forpligtet til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: katrinec@katrinec.dk

Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet

Udgiver

KatrineC
Katrine Høyer Christensen
Enghavevej 30
9500 Hobro
CVR. nr. 29893896
katrinec@katrinec.dk